Kunst en cultuur

De Belcrum kent diverse activiteiten en samenwerkingsverbanden op het gebied van kunst en cultuur. Zo vinden er jaarlijks de Expeditie Belcrum en Mercado Belcrum plaats en hebben o.a. Podium Bloos, Theaterwerkplaats Tiuri, the Loads, Electron en Cultkitchen zich gehuisvest in de Belcrum. En de Belcrum biedt onderdak aan de oudste stadsharmonie van Breda: Vondel.

Daarnaast wonen en werken er in de Belcrum vele beeldend kunstenaars, grafisch vormgevers, architecten en fotografen. Ook op muzikaal gebied zijn er veel talenten woonachtig in de Belcrum. Deze laten van zich horen tijdens het jaarlijkse muziekevent “Belcrum Rocks” in het gemeenschapshuis “De Belcrum”.

Externe links

Via onderstaande links kunt u de websites van diverse culturele podia en instellingen in de Belcrum bezoeken.
Expeditie Belcrum
Mercado de Belcrum