Hemmers Gym

Deze Gym staat wereldwijd bekend als de autoriteit op het gebied van Kickboxing, Muay Thai en Mixed Martial Arts. Het is de thuisbasis van vele kampioenen.

Toegankelijk voor iedereen

Wij zijn niet enkel een Gym voor kampioenen en professionals maar ook voor iedereen die de trainingen wil ervaren en kennismaken met de sport. Wat je doel ook is, Hemmers Gym kan je helpen om dit te bereiken!!

Kwalificatie en ervaring over de gehele wereld

Hemmers Gym is officiëel opgericht en gevestigd in juni 1984 in Breda Nederland door Cor Hemmers. De eerste Gym werd geopend in de Gasstraat in Breda en het daaraan verbonden wedstrijdteam is gestart onder de naam Sportschool Maeng Ho Breda.

Maeng Ho was de naam van de Rotterdamse Gym van Martin Borneman, de Gym waar Cor Hemmers begon met het full contact karate en ging deelnemen aan zijn eerste professionele full contact karate en Muay Thai wedstrijden. De pioniersvan het eerste wedstrijdteam van Cor Hemmers waren onder andere : Ramon Dekkers, Duc Nguyn, Maikel Lieuwfat, Kees Bezems, Silvio Zimmerman, Gerard van Tilborg, Marcel Wille.

Kijk voor meer informatie op: http://hemmersgym.nl/