Belcrum Beach

Belcrum Beach is het stadsstrand in Breda op het voormalige Mammoet terrein. Een initiatief van Stichting BRAAK!, zonder subsidies, vrijwel uitsluitend gemaakt van restmaterialen en helemaal gerealiseerd door vrijwilligers.

In steeds meer steden ontstaan stadsstranden, meestal met veel succes. Er zijn bijvoorbeeld prachtige voorbeelden in Amsterdam en (str)Antwerpen. Mensen vinden het nu eenmaal heerlijk om het ‘strandgevoel’ te hebben om te ontspannen en van de zon te genieten, zonder lang te reizen en in de file te staan. Welke Bredanaar wil niet op de fiets even weg kunnen van de drukte en heisa van de dag en lekker dichtbij huis chillen met een koel drankje of een ijsje op een plek waar water, zand en cultuur samenkomen.

Meer informatie op www.belcrumbeach.nl

Neem hieronder alvast een kijkje op het strand!